Ferrari Testarossa | Monospecchio | Monodado |

Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image

omschrijving

De Testarossa, een icoon uit de geschiedenis van het wereldberoemde merk Ferrari. 
In 1984 kwam deze auto op de markt als opvolger van de Ferrari Berlinetta Boxer en is tot de dag van vandaag een van de bekendste modellen van Ferrari. De auto kwam ondermeer voor in de wereld beroemde TV serie Miami Vice.

Deze specifieke Testarossa is uitgevoerd in de kleur Rosso Corsa, ook wel bekend als Ferrari rood. De auto is geproduceerd in 1985 en dat maakt dat dit een van de vroegere geproduceerde Testarossa's. In totaal zijn er bijna 10.000 exemplaren gebouwd, maar weinig zoals deze. Deze auto is een zo genoemde Monospecchio - Monodado wat staat voor enkele spiegel en enkele wielmoer. Deze Testarossa heeft de fabriek destijds verlaten met enkel een spiegel aan de bestuurderszijde. Om het beeld voor het oog kloppend te maken is er op een later moment toch nog een tweede spiegel op gezet maar dit betreft dus een echte Monospecchio. De "Monodado" is een voorloper van de huidige centerlocks, een enkele wielmoer in het midden van het wiel. Deze techniek is van origine afkomstig uit de racewereld om het proces van een banden wissel te verkorten.

Bent u geïnteresseerd in deze icoon? Twijfel niet om contact op te nemen voor een bezichtiging!

De prijs van deze auto is inclusief een geldige APK, de auto wordt gepoetst, op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een uitvoerige inspectie en vloeistoffencontrole gehad. Onderhoud en garantie bieden wij u graag tegen een meerprijs aan. Onze showroom is op zondag en woensdag alleen op afspraak geopend. Maandag, Dinsdag, Donderdag en vrijdag bent u van harte welkom van 9.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 17.00 uur.

Neem voor een bezichtiging altijd even contact op. Onze auto's staan verdeeld over onze showroom en een opslaglocatie, als wij weten dat u komt zorgen we dat de auto bij ons in de showroom staat.

Aan onze advertenties is de grootst mogelijke zorg besteed, echter kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend

specificaties

kilometerstand
60.589
bouwjaar
1985
transmissie
H
brandstof
Benzine
carrosserievorm
Coupé
aantal deuren
2
aantal zitplaatsen
2
kenteken
P-737-PX
BTW/Marge
Marge
bekleding
Stof
technisch
vermogen
390 pk
aantal cilinders
12
cilinderinhoud
4.942 cc
topsnelheid
295 km/h
gewicht
1.520 kg
wielbasis
255 cm

highlights

contact

Openingstijden showroom

Maandag, Dinsdag, Donderdag en vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Woensdag: op afspraak geopend

buiten openingstijden ook op afspraak geopend

Ibalo luxury sportscars bv

Breukersweg 14
7471 ST Hof van Twente (Goor)
0547-214 023
info@ibalo.nl

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN
ONZE NIEUWE AUTO’S?

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Ibalo. Maakt u zich geen zorgen, we gaan niet allemaal reclame sturen. Enkel en alleen als we echt iets bijzonders te melden hebben.