Persoonlijke aandacht op een eerlijke manier, dat is Ibalo.

Bij Ibalo werken mensen met een passie voor auto's. Niet zomaar auto's, maar wagens om verliefd op te worden. Wij verkopen alleen auto's waar we zelf compleet gek van zijn. Unieke, karaktervolle auto's, met weinig kilometers op de teller. Wilt u uw auto via ons verkopen? Geen probleem, ervan uitgaande dat uw voertuig in absolute topstaat is, of kan worden gebracht.

Heeft u een ideale droomauto voor ogen? Wij zoeken voor u zowel binnen als ver buiten Europa. In sommige gevallen is wat van ver komt simpelweg meer bijzonder of beter.

De bijzondere auto's die wij opsporen, speciaal voor u of als uitbreiding van onze collectie, brengen wij in onze eigen werkplaats in topstaat met onze eigen vakkundige technici. Onze medewerkers hebben meer dan 30 jaar ervaring. Zij weten hoe kwaliteit te waarborgen en wat een auto bijzonder in soort en kwaliteit maakt! Veel werk en aandacht dus, en toch geloven wij in een eerlijke prijs. Ons werkplaatstarief is gangbaar zodat bijzonder zijn niet bijzonder duur hoeft te worden. Onze producten zijn bijzonder, maar wij zelf doen graag normaal.

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN
ONZE NIEUWE AUTO’S?

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Ibalo. Maakt u zich geen zorgen, we gaan niet allemaal reclame sturen. Enkel en alleen als we echt iets bijzonders te melden hebben.