Mercedes-Benz W110 190D - 1965 - 96.068 km - MARGE

€ 24.950

Omschrijving

De Mercedes-Benz E-klasse is een begrip waarbij zelfs een auto leek weet waar we het over hebben. Nog voordat E-Klasse überhaupt een term was, was er de Mercedes-Benz W110. Deze auto werd geproduceerd tussen 1961 en 1968 en staat ook wel bekend als ‘Heckflosse’. Dit is Duits voor vleugel staart en wijst op de ‘vleugels’ op de achterkant. Het model dat we u hier aanbieden komt uit 1965 en is hiermee een blijvend wegenbelastingvrije diesel.

Het blauwe interieur geeft een uiterst fraaie combinatie op de witte carrosserie. In de zetels en achterbank zakt u een beetje weg waardoor u uiterst comfortabel zit. Mooie details van het interieur zijn de vierkante teller en de Becker radio.

De witte carrosserie is in goede staat. De meest kenmerkende design details zijn de vleugels aan de achterkant maar dat is niet het enige. Aan de zijkant volgt een mooie lijn die doorloopt in de voorkant. Eigenlijk is dit een mooi overgang model. U ziet de ronde lijnen van eerdere Mercedes-Benz modellen terug terwijl u ook het meer vierkante design van de toekomstige modellen ziet.

De 190D was toentertijd de enige auto die gemaakt werd in Duitsland met een dieselmotor. Deze dieselmotor pruttelt er lekker op los terwijl hij de auto voorttrekt. Schakelen doet u doormiddel van een schakel pook aan het stuur.

Extra leuk is dat wij ook een caravan aanbieden in exact dezelfde kleur. Het gaat hier om een Grazia Olimpiade Levante uit 1964. De caravan is net zoals de auto in zeer goede staat en is altijd ook al combinatie gebruikt.

Deze auto komt uit een privécollectie en staat niet bij ons aan de zaak. Wij vragen u contact op te nemen voor een afspraak. Daarnaast zoeken wij een liefhebber en wordt de auto niet verkocht aan een handelaar.

Specificaties

kilometerstand
96.068
bouwjaar
1965
interieurkleur
Licht blauw
brandstof
Diesel
carrosserievorm
Sedan
aantal deuren
4
onderhoudsboekje
nee
kenteken
DM-50-03
BTW/Marge
Marge
bekleding
Leder
technisch
aantal cilinders
4
gewicht
1.320 kg

Contact

Openingstijden showroom

dinsdag t/m vrijdag: 09:00 – 18.00 uur
zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
buiten openingstijden op afspraak geopend

Ibalo luxury sportscars bv

Breukersweg 14
7471 ST Hof van Twente (Goor)
0547-214 023
info@ibalo.nl

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN
ONZE NIEUWE AUTO’S?

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Ibalo. Maakt u zich geen zorgen, we gaan niet allemaal reclame sturen. Enkel en alleen als we echt iets bijzonders te melden hebben.

website realisatie door diezit.nl