Het Duitse BMW is één van de bekendste automerken ter wereld. Menig autoliefhebber is alom bekend met de populaire 1-, 3-, 5- en 7-serie modellen. Men zegt ook wel eens dat als u eenmaal een BMW heeft gereden, u voorgoed ‘verpest’ bent. In ander woorden: als u eenmaal BMW heeft gereden, wilt u niet meer terug.

Het begint allemaal op 15 februari 1912, waar het in eerste instantie niet eens begint met het maken van auto’s. De Bayerische Motoren Werke begint met de productie van motoren voor vliegtuigen. Nadat het bedrijf tijdens de Tweede Wereldoorlog ten prooi valt aan een bombardement, wordt de focus verlegd naar sportwagens en limousines die maar mondjesmaat worden verkocht. De fabriek komt dan ook op het randje van bankroet te staan. De grote doorbraak komt gelukkig begin jaren ’60 met de BMW 1500.

Decennia later is BMW alom geroemd om haar Deutsche gründlichkeit. Van de populaire TwinPower turbomotoren tot het fijne rijcomfort. Noem een willekeurig technisch snufje en het zit in de BMW. Noodhulp, real time traffic information, park assist en nog veel meer. Ook het milieu staat hoog in het vaandel bij het Duitse automerk. Dit is terug te zien in bijvoorbeeld de energie die wordt gestoken in het reduceren van brandstofverbruik en de productie van hybride en elektrische modellen.

Een occasion BMW is een uitstekende keuze. Zowel nieuw als gebruikt zijn het zeer betrouwbare auto’s. Door het uitgebreide assortiment is er een zeer uiteenlopend aanbod waardoor het geen enkele moeite kost een mooie BMW te vinden. Ibalo helpt u graag uw droom BMW te vinden!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN
ONZE NIEUWE AUTO’S?

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Ibalo. Maakt u zich geen zorgen, we gaan niet allemaal reclame sturen. Enkel en alleen als we echt iets bijzonders te melden hebben.