Ibalo Sportscars heeft naar aanleiding van de maatregelen afgekondigd door het RIVM ook de nodige maatregelen getroffen om de verspreiding van het corona virus zo goed mogelijk te beperken. Wij volgen hierbij nadrukkelijk de actuele regelgeving vanuit de overheid en het RIVM. Dit betekent dat wij u vanaf 3 maart weer op afspraak mogen ontvangen in onze showroom. Neem contact met ons op om de afspraak te plannen, aangezien er volgens de richtlijnen slechts 2 klanten tegelijkertijd in de showroom mogen zijn. 


Wij blijven natuurlijk voor u klaar staan, in onze werkplaats en in onze showroom. Daarbij zullen wij een gepaste afstand bewaren, even geen hand geven en als iemand van ons verkouden is of een van de andere symptomen heeft, dat zal hij of zij thuis blijven en dit willen wij ook aan u vragen. Wij zijn telefonisch bereikbaar om een afspraak te maken, maar ook via e-mail, whatsapp, sms of een beeldverbinding. Heeft u een afspraak staan in onze werkplaats maar twijfelt u of u wilt komen, dan kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice. Wij doen er als team alles aan om besmetting te voorkomen, voor zover dit in onze macht ligt.


Heeft u interesse in een van onze auto’s dan bent u op afspraak van harte welkom in onze showroom, want wij begrijpen als geen ander dat u liever geen auto van een plaatje koopt. Vooraf overleg kan ook via de telefoon, e-mail, whatsapp of een beeldverbinding zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Als u ons laat weten wat u het prettigste vindt, dan zorgen wij dat we op die manier contact met u zoeken.


Wij hopen samen met u deze bijzondere tijd goed door te komen!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN
ONZE NIEUWE AUTO’S?

Meld u aan voor de nieuwsbrief van Ibalo. Maakt u zich geen zorgen, we gaan niet allemaal reclame sturen. Enkel en alleen als we echt iets bijzonders te melden hebben.

website realisatie door diezit.nl