Mercedes-Benz SLS AMG 7G DCT - 2010 - 48.553km - MARGE

€ 199.950

la description

In 1952 bouwt Mercedes-Benz welgeteld 10 stuks van de Mercedes-Benz 300 SL Coupé, een auto ontworpen om mee te racen en kenmerkend met zijn vleugeldeuren. De auto heeft niet onverdienstelijk meegedaan aan bijvoorbeeld de Mille Miglia en de Carrera Panamericana en toen bleek dat het ontwerp van de auto heel veel mensen aansprak, heeft Mercedes-Benz de auto alsnog in productie genomen en zijn er in de periode van 1954 – 1957 1.400 exemplaren van gebouwd. In 2007 liet Mercedes-Benz een testauto zien die ook weer voorzien was van die kenmerkende vleugeldeuren. De SLS AMG werd in 2009 officieel geïntroduceerd als opvolger van de SLR McLaren en iedereen herkende er meteen de 300 SL “Gullwing” in. De vleugeldeuren, de lange neus en de zit vrij ver naar achteren, bij de 300 SL was dit noodzakelijk voor de constructie van de auto, bij de SLS AMG zijn het design elementen.

Het exemplaar dat wij u hier aanbieden is in 2010 voor het eerst geregistreerd en heeft slechts 48.553km gereden. De auto is de laatste jaren slechts weinig gebruikt maar wel bij Mercedes-Benz in onderhoud geweest. Iridiumsilber metallic lak met het rood/zwarte exclusive leder van binnen maken het een prachtverschijning.

Neem plaats achter het stuur, druk op de startknop en de geweldige 6.3 liter V8 komt tot leven met een heerlijk brul uit de uitlaat. In de Comfort stand is het een heerlijk reisauto en is het genieten van de omgeving, maar de Sport (+) stand zet alles op scherp en dan is het meteen duidelijk waarom de Formule 1 ook gebruik heeft gemaakt van een SLS AMG als Safetycar. Wat is dit een geweldige machine om mee te sturen! En niet alleen om mee te sturen, neem een paar passen terug en bekijk deze auto eens van een afstandje. Neem de lijnen in je op en bekijk de auto ook eens vanaf een andere hoek, elke keer weer vallen er nieuwe, prachtige details op.

spécifications

kilometerstand
48.553
bouwjaar
2010
interieurkleur
Rood
transmissie
A
brandstof
Benzine
carrosserievorm
Coupé
aantal deuren
2
aantal zitplaatsen
2
onderhoudsboekje
dealer
BTW/Marge
Marge
kleur
Iridiumsilber metallic
bekleding
Leder
technisch
vermogen
572 pk
aantal cilinders
8
cilinderinhoud
6.208 cc
topsnelheid
317 km/h
gewicht
1.595 kg
wielbasis
268 cm
Autres
Airbag chauffeur
Airbag passager
Airbags latéraux avant
Caméra de recul
Capteur de pluie
Châssis sport
Fenêtres électriques à l'avant
Ordinateur de bord
Régulateur de vitesse
Siège chauffant
Sièges sport
Support bras intermédiaire avant
Système anti-blocage
Volant réglable en hauteur

contact

Openingstijden showroom

ma, di, do, vr: 09:00 – 18.00 uur
zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
woensdag en zondag: op afspraak geopend

buiten openingstijden ook op afspraak geopend

Ibalo luxury sportscars bv

Breukersweg 14
7471 ST Hof van Twente (Goor)
0547-214 023
info@ibalo.nl

RESTER AU COURANT

DES NOUVELLES VOITURES?


Inscrivez-vous à la newsletter Ibalo. Ne vous inquiétez pas, nous n'allons pas vous surcharger de publicités. Nous communiquerons seulement si nous avons quelque chose de spécial à signaler.

website_realisation