Chevrolet Corvette C6 Z06 Convertible 6.0 V8 Lingenfelter Supercharged 670pk - 2006 - 97.181km - MARGE

€ 52.500

la description

American Muscles! Af en toe hebben wij een echte Amerikaanse muscle car in onze collectie en na een aantal Mustangs en een Camaro, is het nu een Chevrolet Corvette. Eentje met niet zomaar een dikke V8 motor, maar eentje die onder handen is genomen met een Lingenfelter supercharger waardoor de auto een indrukwekkend vermogen van maar liefst 670pk heeft. De liefhebber kan dit vermogen nog verder op (laten) schroeven naar een duizelingwekkende 900pk! Niet alleen de motor is aangepakt, ook het onderstel, de remmen en de auto is voorzien van een Z06 bodykit. De motorkap is daarbij voorzien van een polycarbonaat venster waardoor de supercharger mooi te zien is. Een echte liefhebbers auto dus!

Het onderhoud is allemaal vastgelegd en gedocumenteerd en de Amerikaanse geschiedenis is aantoonbaar met de carfax. In de carfax is ook geen schademelding, zoals nog wel eens voorkomt bij Amerikaanse auto's, een auto met een zogenaamde clean title. De map waar alle documentatie en verschillende taxatierapporten in zitten, wordt uiteraard meegeleverd bij de auto.

Aan luxe geen gebrek in dit beest, stoelverwarming, een head-up display (met track mode) een afstandsbediening voor bijvoorbeeld de garagedeur en een sportuitlaat met kleppensysteem, voor een auto van 2006 zit er behoorlijk veel op. Die uitlaat klinkt met de kleppen dicht al lekker, maar zodra je de kleppen open zet, komt er een echt dik Amerikaans V8 geluid uit, iets wat moeilijk te beschrijven is en wat je eigenlijk gewoon moet ervaren.

We willen je daarom ook graag uitnodigen om dit beest zelf te ervaren, een belletje vooraf zou echter wel gewenst zijn zodat we de auto klaar hebben staan.

spécifications

kilometerstand
97.181
bouwjaar
2006
interieurkleur
Zwart
transmissie
A
brandstof
Benzine
carrosserievorm
Cabriolet
aantal deuren
2
aantal zitplaatsen
2
onderhoudsboekje
ja
kenteken
56-KZT-9
BTW/Marge
Marge
bekleding
Leder
technisch
vermogen
670 pk
aantal cilinders
8
cilinderinhoud
5.967 cc
gewicht
1.445 kg
Autres
Airbag chauffeur
Airbag passager
Anti-brouillards avant
Direction assistée
Ordinateur de bord
Pare-chocs dans la couleur de la carrosserie
Phares xénon
Roues en métal léger
Rétroviseurs extérieurs à réglage électrique
Siège chauffant
Système anti-blocage
Toit dur
Troisième feu stop
Verrouillage centralisé des portes
Verrouillage centralisé à distance
Volant réglable en hauteur

contact

Openingstijden showroom

ma, di, do, vr: 09.00 – 18.00 uur
zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
woensdag en zondag: op afspraak geopend

buiten openingstijden ook op afspraak geopend

Ibalo luxury sportscars bv

Breukersweg 14
7471 ST Hof van Twente (Goor)
0547-214 023
info@ibalo.nl

RESTER AU COURANT

DES NOUVELLES VOITURES?


Inscrivez-vous à la newsletter Ibalo. Ne vous inquiétez pas, nous n'allons pas vous surcharger de publicités. Nous communiquerons seulement si nous avons quelque chose de spécial à signaler.

website_realisation