Aston Martin DB9 5.9 V12 Touchtronic Automatic - 2008 - 470hp - only 204km - New car

€ 119.995

description

In 2003 werd de opvolger van de Aston Martin DB7 voor het eerst getoond, de DB9. De letters DB staan voor de naam “David Brown”, een voormalig eigenaar van Aston Martin. Je zou denken dat de opvolger van de DB7, DB8 zou heten, echter wou Aston Martin niet het idee geven dat er een V8 in zou zitten aangezien deze auto is voorzien van een 5.9 V12 afkomstig uit de Vanquish. In 2008 kwam Aston Martin met een facelift voor de DB9, hierbij is het vermogen met 20pk opgeschroefd en is er een kleine aanpassing geweest in het middenconsole van de auto. De DB9 heeft zich ook in de race wereld bewezen. In 2007 en 2008 was de race versie van de DB9 de winnende auto van de 24h van Le Mans in zijn klasse, een geweldige prestatie! 

De auto die wij in onze collectie hebben is een bijzonder exemplaar. De auto is vanuit de fabriek rechtstreeks een collectie in gegaan en heeft daardoor slechts 204 (!!) kilometer op de teller staan en is dus nieuw te noemen, dit is vooral terug te zien in het interieur. Het interieur kent vrijwel geen gebruikssporen en zou bij wijs van spreken zo direct uit de fabriek kunnen komen. Ook is te zien dat er bij het samenstellen van de auto echt goed is gekeken naar wat goed bij deze auto past. Zo is het interieur voorzien van een combinatie tussen beige en rood leer. De zilveren velgen springen er ontzettend mooi uit bij de contrasterende zwarte metallic lak. Al met al is het een geweldig mooie auto om te zien. 

Ondanks dat de auto nog nooit echt is gebruikt is zelfs hieraan gedacht bij het samenstellen van de auto. Zo zijn de voorstoelen voorzien van stoelverwarming, zitten er achter parkeersensoren en behoort cruise control ook tot de aanwezige opties. 

Doordat de auto nog niet eerder op naam is geweest zal de auto als nieuw aangemerkt worden. Iemand die destijds graag een nieuwe Aston Martin DB9 wilde hebben maar niet in de gelegenheid is geweest heeft nu dus een tweede kans. Ben jij diegene die altijd al een nieuwe Aston Martin DB9 wilde hebben, grijp dan nu je kans en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging.De prijs van deze auto is inclusief een geldige APK, de auto wordt gepoetst, op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een uitvoerige inspectie en vloeistoffencontrole gehad. Onderhoud en garantie bieden wij u graag tegen een meerprijs aan. Onze showroom is op zondag en woensdag alleen op afspraak geopend. Maandag, Dinsdag, Donderdag en vrijdag bent u van harte welkom van 9.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 17.00 uur.

Neem voor een bezichtiging altijd even contact op. Onze auto's staan verdeeld over onze showroom en een opslaglocatie, als wij weten dat u komt zorgen we dat de auto bij ons in de showroom staat.

Aan onze advertenties is de grootst mogelijke zorg besteed, echter kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend

specifications

kilometerstand
204
bouwjaar
2008
transmissie
A
brandstof
Benzine
carrosserievorm
Coupé
aantal deuren
2
aantal zitplaatsen
4
bekleding
Leder
technisch
vermogen
450 pk
aantal cilinders
12
cilinderinhoud
5.935 cc
topsnelheid
300 km/h
gewicht
1.710 kg
wielbasis
274 cm

contact

Openingstijden showroom

Maandag, Dinsdag, Donderdag en vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Woensdag: op afspraak geopend

buiten openingstijden ook op afspraak geopend

Ibalo luxury sportscars bv

Breukersweg 14
7471 ST Hof van Twente (Goor)
0547-214 023
info@ibalo.nl

RESTER AU COURANT

DES NOUVELLES VOITURES?


Inscrivez-vous à la newsletter Ibalo. Ne vous inquiétez pas, nous n'allons pas vous surcharger de publicités. Nous communiquerons seulement si nous avons quelque chose de spécial à signaler.

website_realisation