Mercedes-Benz SLS AMG Coupé | 571pk | Full PPF | Volledige historie |

€ 239.950

Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image
Car Image

description

In 1952 bouwt Mercedes-Benz welgeteld 10 stuks van de Mercedes-Benz 300 SL Coupé, een auto ontworpen om mee te racen en kenmerkend met zijn vleugeldeuren. De auto heeft niet onverdienstelijk meegedaan aan bijvoorbeeld de Mille Miglia en de Carrera Panamericana en toen bleek dat het ontwerp van de auto heel veel mensen aansprak, heeft Mercedes-Benz de auto alsnog in productie genomen en zijn er in de periode van 1954 – 1957 1.400 exemplaren van gebouwd. In 2007 liet Mercedes-Benz een testauto zien die ook weer voorzien was van die kenmerkende vleugeldeuren. De SLS AMG werd in 2009 officieel geïntroduceerd als opvolger van de SLR McLaren en iedereen herkende er meteen de 300 SL “Gullwing” in. De vleugeldeuren, de lange neus en de zit vrij ver naar achteren, bij de 300 SL was dit noodzakelijk voor de constructie van de auto, bij de SLS AMG zijn het designelementen.   

 Het exemplaar dat wij u hier aanbieden is in 2010 voor het eerst geregistreerd en heeft slechts 43.027km gereden. De auto is de laatste jaren slechts weinig gebruikt maar wel bij Mercedes-Benz in onderhoud geweest. Daarnaast heeft de vorige eigenaar flink zijn best gedaan om de volledige geschiedenis in beeld te brengen en dit verwerkt in een prachtig verslag. Om de prachtige Iridium Silveren lak te beschermen is de auto volledig in de steenslag folie gezet. De zwartlederen bekleding wordt gecontrasteerd door zilvergrijze stiksels wat erg goed samen gaat met de aluminium afwerking in het middenconsole, luchtroosters en tellerklokken.  

Neem plaats achter het stuur, druk op de startknop en de geweldige 6.3 liter V8 komt tot leven met een heerlijk brul uit de uitlaat. In de Comfort stand is het een heerlijk reisauto en is het genieten van de omgeving, maar de Sport (+) stand zet alles op scherp en dan is het meteen duidelijk waarom de Formule 1 ook gebruik heeft gemaakt van een SLS AMG  als Safetycar. Wat is dit een geweldige machine om mee te sturen! En niet alleen om mee te sturen, neem een paar passen terug en bekijk deze auto eens van een afstandje. Neem de lijnen in je op en bekijk de auto ook eens vanaf een andere hoek, elke keer weer vallen er nieuwe, prachtige details op. Bent u net zo enthousiast over deze prachtige auto als wij? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging.  

De prijs van deze auto is inclusief een geldige APK, de auto wordt gepoetst, op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een uitvoerige inspectie en vloeistoffencontrole gehad. Onderhoud en garantie bieden wij u graag tegen een meerprijs aan. Onze showroom is op zondag en woensdag alleen op afspraak geopend. Maandag, Dinsdag, Donderdag en vrijdag bent u van harte welkom van 9.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 17.00 uur.

Neem voor een bezichtiging altijd even contact op. Onze auto's staan verdeeld over onze showroom en een opslaglocatie, als wij weten dat u komt zorgen we dat de auto bij ons in de showroom staat.

Aan onze advertenties is de grootst mogelijke zorg besteed, echter kunnen aan deze advertentie geen rechten worden ontleend

specifications

kilometerstand
43.027
bouwjaar
2010
interieurkleur
Zwart
transmissie
A
brandstof
Benzine
carrosserievorm
Coupé
aantal deuren
2
aantal zitplaatsen
2
kenteken
35-75
BTW/Marge
Marge
kleur
Iridium Silver
bekleding
Leder
technisch
vermogen
571 pk
aantal cilinders
8
cilinderinhoud
6.208 cc
topsnelheid
317 km/h
gewicht
1.595 kg
wielbasis
268 cm

highlights

contact

Openingstijden showroom

Maandag, Dinsdag, Donderdag en vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Woensdag: op afspraak geopend

buiten openingstijden ook op afspraak geopend

Ibalo luxury sportscars bv

Breukersweg 14
7471 ST Hof van Twente (Goor)
0547-214 023
info@ibalo.nl

Bleiben Sie auf dem neusten Stand unserer Autos!

Melden Sie sich für den Newsletter von IBALO an. Keine Sorge, wir schicken Ihnen nicht alle mögliche Werbung. Wir werden Sie nur informieren wen wir wirklich Etwas Besonderes für Sie haben.